Meteen naar de inhoud

cultureel manusje-van-alles

Vanaf 1 juni 2022 ben ik naast dichter ook cultureel manusje-van-alles. Ik denk wat te bieden te hebben.
Sinds begin jaren 80 draai ik mee in de culturele wereld. Ik heb veel meegemaakt en gedaan en ben nooit te beroerd geweest om op een of andere manier ergens aan mee te werken of te ondersteunen. Dat heeft mij een veelzijdige allrounder gemaakt. Ik kan alles een beetje, praat met iedereen – van hoog tot laag- en deins eigenlijk nergens voor terug. Mijn ervaring gaat van popmuziek tot klassiek, van theater tot voordracht, van rondleidingen tot lezingen, van bouw tot kantoor, van presentator tot toehoorder, van tekst tot beeld, van theoretisch tot praktisch.
Ik ben een zelfstandig werkend assistent/medewerker die inzetbaar is op [vrijwel] alle plaatsen op [vrijwel] alle momenten en extra handen kan bieden bij drukte, bij evenementen, bij klussen, maar ook dat ik ondersteuning kan bieden bij de organisatie van …, tja, noem maar op.
Neem contact met mij op om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.