Meteen naar de inhoud

blog

7 juni 2022
cultureel manusje-van-alles

Het is tijd voor iets nieuws, voor aanvullingen en verbeteringen. Niet dat het slecht gaat of dat ik mij verveel maar situaties veranderen en inkomsten stromen niet altijd zo vlot binnen als ik zou willen. Noodzakelijk iets nieuws dus. En met plezier zeg ik er maar vast bij.

Want, vanaf 1 juni 2022 ben ik naast dichter ook cultureel manusje-van-alles. Ik denk wat te bieden te hebben.
Sinds begin jaren 80 draai ik mee in de culturele wereld. Ik heb veel meegemaakt en gedaan en ben nooit te beroerd geweest om op een of andere manier ergens aan mee te werken of te ondersteunen. Daar komt bij dat mijn nieuwsgierigheid mij op soms onverwachte plekken heeft gebracht; theaters, popzalen, kleedkamers, winkels, drukkerijen, weilanden, stallen, zeeën, bergen, fabrieken, wegen, huizen, kantoren en zelfs in[!] beelden. Dat heeft mij een veelzijdige allrounder gemaakt. Ik kan veel een beetje, praat met iedereen – van hoog tot laag- en deins eigenlijk nergens voor terug. Mijn ervaring gaat van popmuziek tot klassiek, van theater tot voordracht, van rondleidingen tot lezingen, van bouw tot kantoor, van presentator tot toehoorder, van tekst tot beeld, van theoretisch tot praktisch.
Ik ben een zelfstandig werkend assistent/medewerker die inzetbaar is op [vrijwel] alle plaatsen op [vrijwel] alle momenten en extra handen kan bieden bij drukte, bij evenementen, bij klussen, maar ook dat ik ondersteuning kan bieden bij de organisatie van …, tja, noem maar op.

Het biedt mij de mogelijkheid om [naast het verwerven van inkomsten dus] goed, leuk en/of interessant werk te verrichten. Op verschillende plekken, met verschillende mensen en verschillende activiteiten.

Voor alle nieuwsgierigen onder ons die willen weten of het gaat lukken: Eens in de zoveel tijd ga ik hier berichten plaatsen over wat ik doe, gedaan heb of wil gaan doen. Of verhalen vertellen en poëzie plaatsen. Of iets anders nieuws.